Domaća mesara

Brinemo o svakom komadu mesa koji dolazi u našu Domaću mesaru jer znamo da meso iz naših prodavnica postaje obrok za hiljade porodica u Srbiji.
Kvalitet mesa je naša odgovornost, naša obaveza i naše obećanje.

Sledljivost.

Međunarodni i domaći standardi su obavezujući ali još više obavezuje ASK (Aroma sistem kvaliteta) – naša interna procedura koja omogućava da znamo poreklo mesa koje prodajemo. Dobavljači sa kojima sarađujemo su poznati u našem regionu.

Nastojimo da ponudom kvalitetnih proizvoda svežeg mesa zadovoljimo ukus i potrebe naših potrošača.

 

Visok standard kvaliteta.

Zahvaljujući našem timu koji čine vrhunski poznavaoci svog zanata, izvanrednoj saradnji sa farmerima i mesnim industrijama u regionu i u Evropskoj uniji, uspeli smo da stvorimo jedinstvenu ponudu kvalitetnog svežeg mesa.

Kvalitet svežeg mesa je zagarantovan primenom visokih standarda u procesu odabira sirovine, kontrole kvaliteta, hladnog lanca dostave kao i u procesu primene brzih dijagnostičkih testova za identifikaciju bakterija.

Pakovano ili na meru?

Meso koje kupujete u Aromi dolazi do svakog prodajnog mesta kroz hladni lanac dostave, pa je sasvim svejedno da li kupujete zapakovano meso i štedite vreme tokom kupovine i u pripremi ili se odlučite za birani komad mesa kojim će vas poslužiti naš eksperti za meso u Domaćoj mesari. Razlika u kvalitetu ne postoji!