Tortilja wrap

Vreme pripreme: 25 minuta
Za 4 osobe
Težina pripreme: lako

Sastojci:

  • 2 pileća prsa
  • 2 kašike maslinova ulja
  • 2 čena belog luka
  • 200 g grčkog jogurta
  • 4 kašike blagog ajvara
  • 2 kašike majoneza
  • korica 1 limuna
  • 4 velike tortilje
  • 2 paradajza
  • ½ krastavca
  • mladi luk
  • 25 g oraha

Priprema:

  1. Piletinu naseckajte na šire trakice i popecite na maslinovu ulju s belim lukom.
  2. Jogurt pomešajte sa ajvarom, majonezom i naribanom limunovom koricom.
  3. Sa tom mešavinom premažite tortilje. Dodajte piletinu, na kockice naseckanog paradajza, krastavce i mladi luk. Završite grubo naseckanim orasima.
  4. Zamotajte i ponesite sa sobom na posao, u školu ili odmah uživajte u ručku. Uz ovo jelo odlično će odgovarati povrće naseckano na štapiće.