Špagete Arrabbiata
Sastojci:
400g špageta Conad, 1 tegla sosa
Arrabbiata Conad, 3 kašike maslinovog
ulja, 2 čena belog luka, sitno iseckana,
1/2 kašičice crvene mlevene paprike
(opciono, za dodatnu pikantnost), so i
biber po ukusu,
sveže seckani peršun
za posipanje (opciono), rendani parmesan
Priprema:
Skuvajte špagete. U većem tiganju, zagrejte maslinovo ulje na srednje jakoj vatri. Dodajte sitno iseckan beli luk i pržite ga dok ne postane blago zlatan. Dodajte crvenu mlevenu papriku (ako koristite) i pržite je još 1 minut. Dodajte arrabbiata sos i sve sjedinite. Kad se sos zgusne, pomešajte sa špagetama i pospite parmezanom i peršunom. Uživajte u ovom divnom i ukusnom obroku!