Špagete Arrabbiata

Sastojci:

400g špageta Conad, 1 tegla sosa

Arrabbiata Conad, 3 kašike maslinovog

ulja, 2 čena belog luka, sitno iseckana,

1/2 kašičice crvene mlevene paprike

(opciono, za dodatnu pikantnost), so i

biber po ukusu,

sveže seckani peršun

za posipanje (opciono), rendani parmesan

 

Priprema:

Skuvajte špagete. U većem tiganju, zagrejte maslinovo ulje na srednje jakoj vatri. Dodajte sitno iseckan beli luk i pržite ga dok ne postane blago zlatan. Dodajte crvenu mlevenu papriku (ako koristite) i pržite je još 1 minut. Dodajte arrabbiata sos i sve sjedinite. Kad se sos zgusne, pomešajte sa špagetama i pospite parmezanom i peršunom. Uživajte u ovom divnom i ukusnom obroku!