Otvorena najveća “Aromina” radnja na Zvezdari

Raznovrsna ponuda i nezaboravne nagrade izmamile osmeh potrošača

Beograd je postao bogatiji za još jednu “Aroma” prodavnicu koja je danas otvorena na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 452. Da nije reč o samo još jednom iz lanca maloprodajnih objekata, govori to što će se na čak 1000m2 prodajnog prostora naći preko 8.000 artikala, čime ovo u stvari postaje najveća “Aroma” radnja u sistemu.

Ni ovog puta neće izostati vrhunski ugođaj za sve posetioce i komšije koji odluče da dođu na otvaranje jer su iz omiljene urbane komšijske radnje mislili na sve te su tako iz “Arome” odlučili da na dan otvaranja svaki potrošač uz kupovinu preko 2.499,99 dinara dobije na poklon Aroma greb greb karticu čime stiče mogućnost da osvoji neku od vrednih nagrada.

S najvećim osmehom otići će onaj koji “ogrebe” veš mašinu, ali ništa manje zadovoljni i oni koji osvoje televizor, kolica za kupovinu, kuhinjsku vagu, slušalice, aparat za kafu i druge nagrade. Greb greb kartica moći će da se iskoristi samo na dan otvaranja za svaku kupovinu preko 2499 RSD

Za dobru atmosferu na otvaranju biće zadužen Hedonia bend koji će svirati džez, pop, rok, ali i hitove zabavne muzike. Evociranje uspomena, pevanje, pa čak i igranje je dozvoljeno, ostalo je samo stvar raspoloženja onih koji dođu.

Najmlađi posetioci će na platou ispred radnje moći da pokažu svoje umeće u modeliranju balona, interaktivnoj zabavi, razgovaraju sa klovnom i učestvuju u njegovom performansu, a zahvaljujući Face painting-u (crtanje po licu) za koju će im na raspolaganju biti animator od 10 do 17 sati, i sami moći da postanu klovn, vila ili šta god požele.

Poznato je već da je Aroma domaća trgovina koja je do danas utvrdila svoju poziciju na tržištu zahvaljujući tome što kupcima nudi bogat i kvalitetan asortiman robe široke potrošnje, kako domaćih, tako i stranih proizvođača – za svakodnevna rešenja za zdravu, dobru i kvalitetnu ishranu i druge kućne potrepštine. Tako ni u novom objektu neće izostati svakodnevna raznovrsna ponuda gotovih jela.

Dođite u Bulevar kralja Aleksandra 452 da ih zajedno probamo, da vas nagradimo, da se družimo i da vam kupovinu učinimo, u najmanju ruku, prijatnom.

Otvorena najveća “Aromina” radnja na Zvezdari

Otvorena najveća “Aromina” radnja na Zvezdari

Otvorena najveća “Aromina” radnja na Zvezdari