Tehnolog u maloprodaji
Opis posla
- Kontrola kvaliteta svežeg mesa, pekarskih proizvoda, mlečnih proizvoda, torti i kolača;
- Odgovornost za kontrolu, primenu i izradu internih procedura za poštovanje HACCP standrada;
- Povremena kontrola kvaliteta prijema robe;
- Izrada i kontrola receptura na sektoru gotovih jela;
- Odgovornost za izradu normativa, deklaracija i proizvođačkih specifikacija;
- Odgovornost za higijensku i zdravstvenu ispravnost robe koja je u objektu sa sektora: Sveže meso, Polugotova i gotova jela, Pekara, hleb i peciva i Sektor ceđenih sokova;
- Odgovornost za kontrolu kvaliteta, rokova, načina čuvanja sirovina i proizvoda u skladišnom prostoru objekata (komore, magacin);
- Odgovoran je za sanitarno higijenski nadzor u objektu (kuhinja, komore, vitrine) na sektorima: Sveže meso, Polugotova i gotova jela, Pekara, hleb i peciva i Sektor ceđenih sokova;
- Odgovoran je za periodično sprovođenje dobavljačkog audita;
- Prati i primenjuje zakonsku regulativu u domenu svog delokruga rada;
- Odgovaran je pred inspekcijskim organima iz domena svog delokruga rada;
- Odgovoran je za sprovođenje i stalno poboljšanje sistema kvaliteta u skladu sa definisanim ciljevima sektora.
Potrebne kvalifikacije
Obrazovanje: VI/VII stepen stručne spreme -Tehnološki fakultet, Poljoprivredni fakultet, Visoka medicinska škola
Radno iskustvo: minimum 2 godina na istim ili sličnim poslovima
Posebna znanja, veštine i kompetencije: Mogućnost svakodnevnog boravka na terenu (obilazak svih poslovnih jedinica Društva).
Vozačka dozvola B kategorije